I min lukrative forretning sælger jeg en særlig type plastvindue samt pvc vindue!

Gennem flere år har jeg stået i min egen virksomhed. I al den tid jeg kan mindes, har iværksætteri været en kæmpe ambition for mig. Det har altid fascineret mig at være selvstændig. Jeg har været offer for en hjerteløs start på livet, & jeg tænker måske, at dét er forklaringen på, at jeg har et fantastisk behov for at være selvstændig. Der fandtes ingen kære far til at guide mig. Gesjæften sælger ting til hjemmet, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor mine kunder har brug for den. Den profession jeg er i, er hensynsløs, & der er slåskamp om de handlende, men jeg har altid været overlever…

Så snart, at en kunde frekventerer butikken & er på markedet efter et bestemt plastvindue, en speciel type solarlux, en særlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en sort plastdør, er jeg klar med min uovertrufne vejledning. Jeg er virkelig opslugt af, at et ophold i min forretning skal være en god oplevelse. Begribeligvis er jeg også optaget af, at de besøgende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der indgår i mit varelager. Men som alfa og omega ønsker jeg en herlig kemi med mine købere. Jeg forstår, at det tit er grundlaget for, at en forretning kører rundt med avance. Jeg brænder for min gesjæft, & for at stå på egne ben, og bevise for alle dem, som forrådte mig, at jeg er uvurderlig. Ligeledes brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at vælge det helt rigtige plastvindue og solarlux, & investere i den vinterhave, de i lang tid har drømt om, det mest fantastiske pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som er lige dem. Min kompetente service resulterer i, at jeg sover godt om natten…