Idet din forretning skal eksportere gods, bliver det egentlig en fordel at benytte plastpaller

På såvel plastpaller som træemballage som f.eks. europaller ses der i indlægget her. Afhængig af varerne såvel som transporteringsmåden, er det jo selvsagt ikke alle typer af paller, som er tilstrækkelige. Træemballagens klare gode er, at europaller gavner naturen. transport af gods med træemballage kan nedsætte udledningen af kuldioxid i forbindelse med godstransport med op til en tredjedel, kan det tilmed desuden adderes. Eftersom de kan genbruges af op til flere omgange og fortsat beholde kvaliteten, har europaller nemlig en høj brugsværdi som returpaller.

Derimod forhandles plastpaller typisk som engangsvarer, fordi de ikke er så langtidsholdbare som europallerne. De har samtidig det plus, at plastpaller modsat træemballage ikke ændres af vind og vejr, eftersom dvs., at de altid beholder den samme vægt og massefylde, uagtet om det regner, eller solen skinner. Af en type af plast, som er hundrede % genbrugeligt, produceres plastpaller af høj kvalitet nemlig. Det er ydermere ej nødvendigt, at du går på kompromis med hensyn til miljøet, kun fordi du vælger plastpaller i stedet for europaller. De er på den anden side betragteligt lettere, og derfor egner de sig fremragende til luftfragt, da der her er begrænsninger på den tilladte godsvægt.

Om plastpaller eller europaller egner sig bedst til dit fragtbehov, er altså helt og holdent styret af dig selv. For folk i fragtbranchen, går det først og fremmest ud på at perfektionere transporteringsvilkårene, sådan at processen både foregår så ubesværligt og går på så lidt tid som det overhovedet er muligt. Det er også derfor, at det er fantastisk vigtigt at benytte de mest velegnede paller af den grund, at hver eneste palletype besidder uens fortrin.