Indenfor de seneste år er lyserøde maxi kjoler blevet rigtig moderne…

I dag skal min ægtemand & jeg af sted på sommerferie… Det er rigtig skønt at opleve en ny uudforsket by. Vi kan begge lide at sætte hverdagens trummerum på standby, & besøge steder, vi ik’ har besøgt tidligere… Så går vi på alle mulige museer, og så nyder vi at slentre i parker… Vi foretrækker at tage tingene, som de kommer… Det absolut vigtigste for os er, at vi ikke skal skynde os, det gør vi så meget i hverdagen. Alle de gange vi har fri-dage, kan vi af den grund li, at alting foregår i et roligt tempo! Vi nyder begge at opleve kulturelle ting, men jeg må alligevel indrømme, at jeg håber, at der kommer til at være tid til en god gang shopping også! Jeg har i evigheder drømt om maxi kjoler (pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler), leggins med print Danmark (pk-fashion.dk/15-leggings), & et veloursaet - pk-fashion.dk/16-jumpsuit, . Jeg mener, at maxi kjoler er enormt fine, når man skal bryllupper, leggins med print Danmark vil jeg bruge i hverdagen, & et veloursaet skal jeg tage i anvendelse alle de rolige lørdage, hvor jeg nusser rundt hjemme!

Jeg helt bevidst om, at min ægtefælle ik’ kan holde ud at shoppe! Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg sværger, at dét ej tager tre timer… Men det bliver heller ikke tilfældet, af den grund, at jeg ved jo præcis, hvad jeg vil købe: maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Så den shopping burde ik’ tage lang tid, men jeg ved naturligvis også godt, at det tager en rum tid at prøve tøj i prøverummet! Og jeg ved med mig selv, at jeg bliver tvunget til at prøve de der leggins med print Danmark, fordi det er virkelig vanskeligt at danne sig et indtryk af, hvordan de ”bukser” passer, uden at have prøvet dem på… De der maxi kjoler behøver jeg måske ik’ afprøve i tøjforretningen, det samme gælder for de der veloursaet. Med disse to stykker tøj er det lettere at forestille sig, hvordan de sidder på… Jeg ved i hvert fald min ægtefælle ville være glad for, hvis jeg ej skal spilde flere timer i prøve-rummet.