Internetsøgninger af jyllands lækreste musikefterskole med efterskole sang og efterskole drama

Undertegnedes kommende 10 9 måneder bliver bare det mere awesome ever, og det bunder i at lille jeg starter på efterskole. Sang og drama/teater må undertegnede erklære mig virkelig lykkelig over, så jeg efterlyser for tiden efter et styks rigtig god musikefterskole i omegnen af Ulfborg eller Karup. Så bliver der ikke alt for langt hjem igen i udvalgte weekender.

Bloggeren her har fundet lidt indlæg fra teens, som også gik på 1 efterskole. Drama-linjer og teater er der ikk ret overvældende bloggere, der beretter om, men musikefterskole søgte jeg noget omkring. Googler undertegnede på efterskole drama kommer der desuden flere fucked up sjove fortællinger om efterskole drama – altså I ved efterskole drama, hvor tøser danner klikker. Men langt de fleste af eleverne beretter gudskelov om at leve på en musikefterskole og lignende efterskoler fuldt af sammenhold og gode dage.

Jeg drømmer om at spille musik og optræde, så klart nok vil jeg hen på et styk musikefterskole og sætte fokus på efterskole sang og teater. Det er den vej, jeg skal. Nå undertegnede må se at søge fremadrettet efterskole sang, efterskole drama og musikefterskole og opdage, hvad søgemaskinen viser for mit år på efterskole. Valget skal afgøres.

Ingen af mine tøser er trist nok friske på musikefterskole der sætter fokus på efterskole sang og efterskole drama. Nora kan ikke lide at møde ukendte mennesker, så skal pigen selvfølgelig ikke af sted på efterskole. Og Tilde er meget begejstret for hestesport og vil derfor ikke på musikefterskole men på en efterskole med heste. Så jeg skal afsted på helt egen hånd. Det er pigen her meget nervøs over.