Jeg brugte en ce5 clearomizer for 2 dage siden, plus den er dejlig

Fordi udvalget er temmelig stort, bør det forekomme umuligt at blive klar over, hvad for noget udstyr du skal benytte, såfremt du lige er startet med at dampe. Ikke nok med at du er i stand til at købe varierende brands af e-cigs plus flere hundrede smagsvarianter til din ejuice – her fremstilles dertil mange batteristørrelser, clearomizere plus opladere! Clearomizere karakteriseres som værende et mundstykke samt en atomizer i ét: det bliver det, som laver el-væsken om til vanddamp, såfremt du anvender din elcig. Her eksisterer en masse varierende clearomizere, dog et par af de mest anvendte er en ce4 & en ce5 clearomizer.

En ce4 clearomizer er en perfekt clearomizer til dig, når du stadig er ny damper. En ce4 clearomizer er pga. dette hyppigt faktisk det udstyr, som du kan finde i et starterset. En ce4 clearomizer er i stand til at holde 1,6mL ejuice, så den hører til blandt de mindre på markedet. Din ce4 clearomizer skal egentlig udskiftes temmelig ofte, for ce4 clearomizeren varer syv-14 dage under gennemsnitlig anvendelse. Til forskel fra en ce5 clearomizer, kan man ej udskifte brænderen i en ce4 clearomizer, så man bliver af den grund nødt til at benytte en ny, idet den slides op. En ce5 clearomizer indeholder 2mL ejuice, plus i dette tilfælde kan man enkelt ændre brænderen efter 7 til fjorten dages slid. Af den grund at brænderen sidder i bunden og af den grund konstant bliver tilført evæske, resulterer en ce5 clearomizer oftest i en federe smag sammenlignet med en ce4’er.

Hvis du lige er startet med at dampe, bør du med gevinst prøve en ce4 clearomizer, indtil du bliver klar til det mere seriøse, for det er naturligvis noget dyrere med en ce5 clearomizer.