Jeg er bevidst om, hvor stor en betydning et veletableret butiksinventar har…

Der er ik længere lang tid til! Jeg etablerer min 3 gesjæft! Jeg er absolut skør af glæde og har i sinde at butiksåbningen må celebreres. Men jeg kunne bestemt godt have behov for en hjælpende hånd!

Kollegaerne og jeg skal om tre uger klargøre shoppen og uden tvivl ville det være fortrinligt at blive tilbudt habile fif angående butiksinventar. Jeg skal til at investere i hyldeforkanter » http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter/,, et hypermoderne hyldesystem » http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/,, varesikring - http://www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring – og en brochureholder, der skal stilles akkurat ved siden af disken. Jeg besidder den holdning, at markedet er en jungle! Og jeg er akkurat nu ekstremt ude på dybt vand, så alle tips og tricks er ekstremt værdifulde! Jeg er klar over, hvor afgørende det er, at butikken fremstår skøn for mine fremtidige kunder. Af den grund er det også alfa og omega, at jeg finder det mest eventyrlige butiksinventar.

Jeg er også vidende om, hvor essentielt det er, at mit butiksinventar

fungerer sammen med mit generelle koncept!

Min lillebror har bekendtgjort for mig, at lige siden jeg var to år gammel, har jeg bekendtgjort, at jeg som som voksen ville blive selvstændig. Ergo er det en stor drøm, der akkurat nu er ved at gå i opfyldelse. Men jeg mener helt sikkert også, at der er enormt meget at finpudse lige nu. Jeg er af den grund komplet vågen midt om natten & funderer over hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, & hvilken brochureholder, som er den uden tvivl mest tjekkede! Der er sikkert og vidst mange afgørelser, som må træffes. Men herligt nok har jeg en familie, som står parat til at hjælpe mig, samt kammerater, som er parate med en hjælpende hånd. Men just nævnte ved desværre ingenting om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil passe til forretningens forretningsidé. Således har jeg meget brug for Jeres idéer. Kender I til en gesjæft, der er fagmænd indenfor butiksinventar, der kan rådgive mig? Jeg er ulykkeligvis ik selv vidende om nogen firmaer, og jeg mener, at mine searches på nettet har været tidsspilde.