Jeg er rigtigt henrykt for virksomhedens lønservice!

Som ejer af egen forretnining, er det enormt fundamentalt med en kompetent lønservice. For nylig har jeg gået i gang med mit eget firma som har adskillige tilknyttede. Egentlig har jeg en kontrakt med en anbefalelsesværdig forretningspartner. Det her er et firma der giver lønservice, og derudover tilbyder det administrative af løn, tidsregistrering, planer, produktion foruden vores stab. Hver eneste gang er det dygtige & positive mennesker, der tager vare på vores lønservice plus øvrige arbejdsydelser.

Foruden at klare mit firmas lønservice, håndterer vores samarbejdspartner dertil alt, der drejer sig om vores registrering af tid. Det vil sige, at man lister samtlige ting når det gælder sygefravær, flekstid, overtid, lønninger plus opfølgning. Lige nu har vi mest brug for mest den gængse lønservice, p.g.a. jeg alene har ansat 6 medarbejdere. Men til den tid vi har vokset sig gigantiskt, er det i den grad kanon praktisk, at enhver ansatte selv er i stand til at gå ind i databasen og registrere fraværsdage foruden overskue løn, feriedagene og meget andet. Dermed er jeg yderst fornøjet med vores partner i forbindelse med lønservice, fordi jeg kan se gigantiske muligheder både som det ser ud i nu som på længere sigt.

Den tid, vi har brugt dem, har jeg under alle omstændigheder været glad for mit valg, og det uanset, at mit firma kun har anvendt det her lønfirma i et mindre tidsinterval. Men jeg kan udelukkende bedømme, at lige her har jeg fundet lønservice med virkelig høj kvalitet. Min partner og jeg skal ikke tænke på at være bange for om de vigtige, administrationsmæssige opgaver bliver udført. Støder vi ind i noget, vi er i tvivl om, da tilbyder de foruden lønservice også fantastisk kvalificeret vejledning.