Jeg fik endelig besluttet mig for at få en frankeringsmaskine til min virksomhed

Virksomheden, som jeg påbegyndte for næsten seks måneder siden, har stille og roligt fået etableret sig. Det ovenstående har resulteret i, at forretningen nu fremsender ekstremt meget mere post end vi gjorde i starten. At bruge dyrebar tid på at frankere breve, er jo meget usmart!

Det er uden tvivl sikkert, at det efterfølgende ik kommer til at optage jer særlig meget! Jeg har fundet ud af, at man med en frankeringsmaskine , http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/saadan-vaelger-du-frankeringsmaskine/, har mulighed for at spare rigtig meget arbejdstid. Og mine kollegaer & jeg har just nu taget den beslutning, at jeg må købe en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen.

Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har slet ej taget en beslutning. Men problemet lyder, hvilken frankeringsmaskine, virksomheden skal købe. Umiddelbart ville jeg besøge en dansk distributør, af den grund, at det så ville være lettere at beskrive situationen, såfremt jeg kommer til at opleve repareringer. Der eksisterer både lokale og italienske sælgere af frankeringsmaskiner , http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/vedligehold-af-din-frankeringsmaskine/, , og jeg har ikke kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være mest tjekket at gå til. At de ikke-danske forhandlere af frankeringsmaskiner koster mindre end de danske, har jeg på samme tid erfaret. & som just formidlet, er jeg selvstændig med en nyligt etableret gesjæft, som akkurat lige kører rundt.

Men det forholder sig ikke desto mindre således, at mine ansatte og jeg har anerkendt, hvor brugbar sådan en frankeringsmaskine er! I endnu højere grad i mit nyligt etablerede firma, hvor vi for nu kun er få ansatte, ville det være formidabelt med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har meget travlt. Så vi er hver og en enige om at investere i en frankeringsmaskine… Så af den grund er det essentielt, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en fortrinlig pris. Men uden tvivl spiller kvalitet samtidig ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres hjælp, at være i stand til at finde en frankeringsmaskine, der udfylder begge krav. Jeg beder til Gud vedrørende, at I er i stand til at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, som bedst opfylder gesjæftens krav. Hvad bestemte koner eventuelt vil karakterisere som et lille smule ikke-spændende indlæg om frankeringsmaskiner, var det altså!