Jeg husker altid mit sjove ophold på efterskole boksning

For en måned siden fik jeg en invitation til en komsammen med min gamle klasse fra den rejsearrangør efterskole {www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen}, hvori jeg var i et år efter grundskolen. Det bliver snart over en del år siden, jeg befandt mig på efterskolen, så jeg glæder mig rigtig meget til at opdage, hvordan samtlige af mine klassekammerater har udviklet sig, og hvor henne de har fået job. Jeg er overbevist om, at det bliver en ret dejlig reunion, hvor vi kan tale om en del af de gode erindringer, vi husker fra vores tid på rejsearrangør efterskole.

Sæsonen på rejsearrangør efterskole blev en ting, som jeg så frem imod det meste af niende årgang, for jeg hørte en masse historier om, hvor hyggeligt det ville blive. Jeg havde fundet ud af, at jeg ikke kunne søge ind på gymnasiet, for jeg vidste overhovedet ikke, hvilke områder, jeg kunne tænke mig at studere. Samtidig ønskede jeg at have et par lidt nyere emner, der ikke tilbydes på gymnasiet, blandt andet outdoor. Den rejsearrangør efterskole jeg skulle gå på, tilbød adskillige utraditionelle fag, som jeg var temmelig spændt på at prøve.

På grund af at jeg følte at fitness var vildt nice, & fordi jeg på samme tid ønskede at blive noget mindre tyk og blive lidt mere stærk, ville jeg først have efterskole boksning (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning). Efterskole outdoor (www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/outdoor), i hvilket man lærer at klare sig udenfor ved hjælp af naturens mange værktøjer, valgte jeg derefter. Mine sønner samt jeg elsker at telte i bjerge borte fra andre mennesker, så jeg anvender rent ud sagt denne kunnen vildt meget i dag.