Jeg købte en ce5 clearomizer for 2 dage siden, samt den er god

Idet du lige er startet med at bruge ecigs, bør det blive umuligt at vide, hvad for noget udstyr du bør købe, på grund af at her er temmelig meget at beslutte sig for. Udover at du er i stand til at købe mange mærker af e-cigaretter plus en masse smagsvarianter til din evæske: der findes oven i købet flere brændere, clearomizere & hylstre! Clearomizere er et mundstykke plus en atomizer samlet: det bliver denne, som omdanner e-juicen til vanddamp, idet du benytter din el-cig. Der fremstilles mange varierende clearomizere, dog et par af de mest solgte må være en ce4 såvel som en ce5 clearomizer [www.e-bloss.se/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type].

En ce4 clearomizer [www.e-trekk.no/clearomizere--atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type] vil være en utrolig god clearomizer til dig, dersom du stadigvæk er ny damper. En ce4 clearomizer er derfor for det meste også det, som du kan finde i en startpakke. En ce4 clearomizer er i stand til at holde 1,6mL ejuice, så den hører til blandt de mindre på markedet. Din ce4 clearomizer skal egentlig fornyes ret tit, for ce4 clearomizeren holder en-2 uger ved almindelig anvendelse. Man bliver pga. dette tvunget til at bruge en ny, hvis den slides op, for i kontrast til en ce5 clearomizer, er man ikke i stand til at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer. En ce5 clearomizer indeholder 2mL evæske, samt her kan man hurtigt udskifte brænderen efterfølgende én til to ugers slid. En ce5 clearomizer resulterer tit i en mindre brændt aroma sammenlignet med en ce4’er, på grund af at brænderen placeres i bunden og på grund af dette konstant er i kontakt med ejuice.

I det tilfælde at du lige er begyndt med elcigs, kan du med gevinst prøve en ce4 clearomizer, til den dag du føler dig klar til det mere seriøse, for det bliver naturligvis lidt mere kosteligt med en ce5 clearomizer.