Jeg overvejer at gå til flere ultralydsscanninger hos speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn (xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart) – eventuelt gynækolog Niels Lund {xn--gynkolog-fyn-8cb.dk}

Manden og jeg er med bebs men det har sørme været en urolig proces, så derfor overvejer vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere tjek. Efter jeg og manden stoppede med minipillerne gik der lidt mere end 1,5 år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var lige begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik tæt på, hvor vi bor i Middelfart.

Vi blev med barn og det slettede alle vores grublerier om sædkvalitet og ægløsninger. Så fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en henvisning af den praktiserende læge til gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget at gøre. Jeg var fem måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og min mand prøvede ikke at blive slået fuldstændigt ud, men det var en periode, hvor vi begge to var triste og i sørgmodighed over vores mistede barn, som Flemming og jeg havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her et halvt år efter er jeg så med barn igen. Lægen tænker, at der skal holdes ekstra øje på mig, så han vil henvise os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har selv ledt på Krak og har igen bidt mærke i blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå hos en gynækologklinik som f.eks gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt yderligere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed under svangerskabet, og speciallægerne kan hjælpe, skulle der også denne gang kommer komplikationer. vi er sikre på at den yderligere ro i sig selv kan være godt.