Jeg påtænker at deltage i yderligere tests hos speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg er gravide men processen har været ustabil, så har jeg snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn til flere ultralydsscanninger. Efter jeg og min mand stoppede med spiralen gik der mere end 2 år uden graviditet, og den praktiserende læge var derfor begyndt at foreslå at visitere os til speciallæge klinik Fyn til udredning. På det tidspunkt søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund hvilket er en gynækolog klinik tæt på, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev gravide og alle grublerierne om ægløsning og sædkvalitet gik over en spontan abort. Vi forsøgte at holde os oppe, men der var en periode, hvor vi begge var fortvivlede og i elendighed over den mistede baby, som vi havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er vi så gravide igen. Vores læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek på mig, så han vil visitere os hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også ledt telefonbogen og har igen lagt mærke til bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en speciallæge klinik som fx speciallæge Niels Lund og blive fulgt nøje og få tilbudt ekstra scanninger, så jeg kan blive tryg under forløbet, og fagfolk kan gribe ind, såfremt der opstår komplikationer igen. Jeg tror at sådan en yderligere ro bare i sig selv er godt for bebsen.