Jeg virker simpelthen meget udkørt af at udregne forsendelser hver eneste dag – jeg er på udkig efter en frankeringsmaskine pris

Jeg føler mig nu utrolig færdig med dette, fordi hele dagen sidder jeg på kontoret & sammenfolder papirer, putter papirerne i konvolutter & beregner frankering i adskillige arbejdstimer. Lige indtil firmaet startede med at tredoble vores post, har dette også været et dejligt job, fordi jeg er nemlig ansat som sekretær. Jeg har tænkt mig at foreslå, at firmaet investerer i nogle apparater, som er i stand til at fikse det hele for os, fordi jeg altså ikke har tid til andre arbejdsopgaver end at poste post. Jeg har fået fortalt, at falsemaskiner anses som værende en optimal maskine, for de ordner papirfoldningen enkelt såvel som snildt. Anvendende falsemaskiner slipper man derudover for skæve sammenfoldninger plus fedtfingre på dokumenterne, hvilket helt klart ser enormt forfærdeligt ud.

I tillæg hertil har jeg fået fortalt, at man kan få en frankeringsmaskine pris, der er i stand til at sætte porto på breve med opdaterede priser, så jeg aldrig behøver være bange for, om vores pakker egentlig får korrekt frankering hver gang. En frankeringsservice er på samme tid betydeligt nemmere i forhold til at benytte frimærker, så der er vildt mange udgifter at undgå for selskabet. Desforuden opsparer vi naturligvis flere timer, fordi jeg ej skal tage af sted for at erhverve frankering hver uge. At holde regnskab over al portoen undgår jeg på samme tid med en frankeringsmaskine pris, for rub samt stub bliver udregnet i min frankeringsmaskine pris.