Jubii, min ældste rejser på efterskole i 8 klasse!

Vores sønnike har lidt af en depression i folkeskolen… Der har i længere tid været en dårlig gruppe-dynamik. & desværre kæmpet mod mobning… Det har bare været vanskeligt… Jeg har været ulykkelig, & dét har han så absolut ligeledes været… Vi har nu til eftermiddags FINALLY fundet en løsning på vores dumme problem… Vi har afgjort med hinanden, at han tager på efterskole i 8 klasse [www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html]. Det er om mindre end et år, så han ska’ ik holde vejret ret længe endnu. Vi er alle ekstremt lykkelige for vores bestemmelse. I grunden var det ham selv, som fik idéen til efterskole 8. klasse… Og vi støttede fuldt op om hans forslag, dengang da han fortalte os det, for snart elleve måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt godt om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ bange. Der er ikke tvivl om, at det bliver positivt for ham at komme på ny skole…

Den mest fremtrædende tankestrøm, jeg har lige akkurat nu er, at det er vildt vanskeligt at vælge én efterskole ud… Der er et hundredetal af efterskoler, & jeg har ihærdigt prøvet at skabe mig det gyldne overblik, men jeg føler virkelig, at det er ovenud vanskeligt!! Så jeg beder til gud om, at I har lyst til at hjælpe mig med at finde en herlig efterskole 8. klasse. Jeg har læst mig til, at det ikke er alle typer efterskoler, der kan tilbyde undervisning i vores guldklumps aldersgruppe, så husk på, at det jo skal være en efterskole 8. klasse. Ellers håber vi på at kunne opstøve en efterskole 8 klasse, der offererer løbeundervisning! Det holder han af rigtig meget, og dét har hjulpet ham koloenormt meget, når og hvis han har været grædefærdig… Så det ville være fortrinligt, såfremt vi kunne finde en efterskole 8. klasse, som kan hjælpe ham med at udvikle sit talent.