Klar til vinrejser Toscana og kulturrejser Toscana

Det sidste års tid har min mor plapret omkring kulturrejser Toscana. Med hendes kammerat har hun i dag reserveret plads på en af de her vinrejser Toscana - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-toscana-firenze, og rejselystne mig er ærligt talt en kende misundelig på min mor og venindens vegne. Jeg har ikk tænkt over pakke- og charterrejser før og deraf følgende har jeg aldrig ferieret på kulturrejser Toscana, men min mors vinrejser Toscana lyder sandelig meget godt.

Min mor + hendes gode veninde Trine drager på den næste kulturrejser Toscana rundt omkring og besøger det meste af området. De to veninder drager både til Firenze for at shoppe og ud til de nærliggende gamle byer. Endvidere er det sådan en af de kulturrejser Toscanahvor de har tid til udflugter eller dasedage uden planer, så de ik hver dag skal på planlagte ture. Det kan tænkes at jeg er ved at nå den alder, hvor du pludselig er i målgruppen for kulturrejser Toscana. For jeg synes absolut det syner meget udmærket.

På kulturrejser Toscana ferierer mor og hendes veninde rundt i området i en 7-8 dage. Min mor rejser blandt andet på vinrejser Toscana – uden at skulle bekymre sig om, hvem som at der holder sig ædru. Engang tog Nils og jeg på tur med vinsmagning i Frankrig og det var sgu noget bøvl med, at den ene af os to kørte udlejningsbilen. Der er kultur- og vinrejser Toscana med arrangeret bustur meget lettere. Haha.