Kostumer til jeg og min kollega/ven

Vennen og jeg skal til firma-halloweenfest i en af efterårsmånederne, så han spurgte mig, om jeg ville købe vores kostumer {dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39}. Talrige forskellige halloween kostumer » dramashop.dk/halloween, har jeg tænkt på. Det er for resten også til efterår, at der skal være den såkaldte oktoberfest, som kommer fra Tyskland. Der bærer man tyroler kostumer » dramashop.dk/category/tyroler-67,. Jeg var som følge heraf på gågaden i kostumebutikken her den anden dag. De havde utallige halloween kostumer samt faktisk tyroler kostumer, men yderligere en god del anvendelige produkter; parykker, sminke og masker, etc. Kostumer gloede jeg på til at starte med, så jeg kunne blive inspireret. Talrige kostumer havde de, og mange af dem var excellente. Efterfølgende ville jeg se på sminke, masker og parykker, og ligeledes her var der et enormt udvalg. Det sluttede med, at jeg købte to rimelig seje kostumer. Jeg kørte hjem til min kollega/ven for at vise ham vores halloween kostumer, efter jeg havde sluttet købet af kostumer. Han var ellevild, da han fandt ud af, at det var skeletter, som vi skulle klædes ud som. Jeg nævnte for øvrigt de der tyroler kostumer, og så snakkede vi om at tage til en oktoberfest sammen i efteråret. Jeg ser frem til at se min kammerat og jeg i vores dragter. Jeg fornemmer, at vi kommer til at blive uhyggelige i kostumerne. Jeg ser yderligere frem til at se kollegernes udklædninger. Det skal nok blive en god udklædningsfest. Af en eller anden grund er udklædningsfester altid en anelse bedre end almindelige arrangementer på jobbet.