Kreative mig elsker bare at være klædt i 80’er tøj & gerne også 80’er udklædning

Jeg knuselsker 80’er tøj & 80’er udklædning/80’er kostumer. Fashionhenrykte jeg holder så meget af det, at moi faktisk tilvejebringer en del af mit 80’er tøj hos diverse kostumeforretninger iblandt butikkens 80’er udklædning og 80’er kostumer. De forhandler gerne neonfarvet chikt tilbehør som for eksempel benvarmere,strømpebukser. og hotpants.

Jeg klæder mig jævnligt i 80’er tøj og har indrømmet jævnligt haft selskab med 80’er udklædning, 80’ tøj eller 80’er kostumer som tema. Denne passion er jeg ikk alene om. Min 17 måneder ældre søster er lige på samme måde – at jeg har begejstringen fra hende, at jeg holder af 80’er tøj, fordi min søsterstoresøsteren igennem størstedelen af teenageårene havde 80’er kostumer + 80’er udklædning på både til fester og hverdage. Udvalgte dage i fuld 80’er udklædning og til tider blot med udvalgte accessories.

Stilen fra 80’erne med piger på rulleskøfter og masser af farver holder jeg meget af. Jeg vurderer det virker fanstastisk, når de andre tuller omkring 100 % iklædt monokromt tøj, så dukker moi op i farverigt 80’er tøj. Mine veninder fortæler at det giver referencer til 80’er udklædning – og ja det er sandelig 80’er kostumer, jeg selv anvender, for kostumebutikker har billige prisniveauer og de er et dejligt alternativ til at anvende retro-butikker, som almindeligvis ikke tilbyder genuint 80’er tøj. Det er dejligt nemt at indkøbe undertegnedes 80’er kostumer i en netbutik og få tøj og tilbehør leveret et par dage senere. Og i det tilfælde at lysten til at udfordre min glæde for 80’er tøj skulle komme så har udklædningsforretningerne nemlig kluns med referencer fra øvrige årtier. De har også ganske mange udemærkede outfits, som mine kammerater priser. Nogle af pigerne ejer skal det lige siges også på egen hånd lidt 80’er udklædning som f.eks kulørte briller og neon-armbånd, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.