Kunne din ejendom godt bruge facaderenovering?

En masse virksomheder med murere udfører alle typer af murerarbejde på din bolig, lige meget om det er bestående af nyt byggeri, renovering el. istandsættelse. Trænger din ejendom til murerarbejde som f.eks. en facaderenovering inkl. facadeisolering såvel som omfugning?

Fugerne, der er mellem husets mursten kommer til at smuldre efterhånden. Dette får huset til at se slidt ud, og tillige kan muren blive mere skrøbelig over for dårlige vejrforhold, og dette forårsager muligvis ødelæggelser på huset. Omfugning og eventuelt facadeisolering kan være en fremragende del af en facaderenovering. Ødelæggelser kan blandt andet opstå, såfremt fugerne er hullede, såfremt fugerne har mangler, hvis der er fugt i muren eller grundet murbier. Murerarbejde ang. facaderenovering består oftest af omfugning med nye fuger, pudsning, vandskuring samt facadeisolering af murværket.

En god ide er det at få lavet murerarbejde for at undgå skader på boligen, men adskillige vælger tillige at få arbejdet lavet bare så boligen kan fremstå mere moderne. Ældre bygninger har ofte tilbagelagte fuger, som adskillige vælger at få omfugning på, hvor fugen lægges ud til murstenenes kant. En facaderenovering som denne gør en stor forskel på boligens fremtoning, fordi murværket herefter fremstår som en helhed, og fordi det ser nutidigt, holdbart foruden velplejet ud. Man kan for resten få lavet en facadeisolering på huset for at forøge dets stand.