Lækkert tøj fra Storksak er er mere bekosteligt end, hvad mange husholdninger har økonomi til.

Der bliver i disse stunder fortalt meget desangående, at barndommen som stade er blevet mere kortfattet i gennem tiden. Det skyldes, blandt andet, at små pus næsten som nyfødte får en interesse for tøjbrands. Flere kender ikke mange piger, som ik’ holder af high-end mærker. Alle kan spørge et hvilket som helst lille pus, og det vil være i stand til at citere samtlige brands som eksempelvis Soft Gallery (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/softgallery/pige_334.html) samt Storksak.

Aktuel research beskriver dét skadelige i, at børnene iklæder sig så high-end tøjmærker som eksempelvis Soft Gallery & Storksak. Det ér jo sådan, at ik alle afkom har forældre, som har råd til så high-end designertøj. Dét kan jævnligt resultere i, at sådanne rollinger ka’ blive mobbet, så snart de øvrige børn finder ud af dette. I nogle nationer har de ønsket at løsne dette dilemma via at præsentere en tvungen uniform. Dog har det vist sig ikke at være i stand til at overkomme problemerne. Skoler, der har realiseret indførelsen af skoleuniform, melder nemlig tilbage, at de små pus også efterfølgende stræber efter mærkevarer som eksempelvis Soft Gallery og Rosemunde (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/rosemunde_1990.html) blandt mange andre.

Det er helt sikkert og vist en del af samfundets benhårde sandheder, at alle er født lige meget værd, men ej kommet til verden med ens pengemæssige muligheder. Flere socialvidenskabelige forskere vurderer dét således voveligt, at vi oplærer de små pus til at holde af dyre brands som f.eks. Atsuyo et Akiko (http://www.smaahjerter.dk/atsuyo-et-akiko-boernetoej_1612.html) samt Rosemunde. Skarpe forskere råder til, som et alternativt valg, at mor og far tildeler optimistiske jordbundne filosofier videre til de små pus. Dét kunne for eksempel være at sige dem at påskønne den omkringliggende natur, samt udlægge for dem råd om fællesskab og samfølelse. Det er værdier, der vil gøre rollingerne til kærlige landsmænd, og det mener mange mennesker er en edukation, vi har ret til at være glade for…