Langt de fleste børn stræber efter undertøj skabt af Okker Gokker, som rollingerne kan lege i.

Vores mor er beskæftiget i en vuggestue som opdrager, & fortæller hyppigt livshistorier fra hendes hverdag. Hun har været ansat i 25 år, & besidder ergo et godt indsigt i, i hvor høj grad de små pus og barndomsårene har transformeret sig. Det er interessant at lave feltarbejde for at undersøge, hvilken placering børn har i samfundet, både fortidigt & aktuelt set. I den nævnte forbindelse er hendes beskrivelser brugbare.

Vores fortrolige kilde skildrer, hvordan børn nu til dags tildeles megen ret til selvbestemmelse. Mange har hyppigt hørt en far udfritte det mindste afkom: Fortrækker du at iklædes undertøj designet af Living Kitzbuhel eller Dollys by le Petit Tom? Børn får foræret for mange valg i dagens samfund, hvilket kan risikere at gøre det lille barn desorienteret. Rollinger trives med orden og faste hændelsesforløb, men de mange optioner, børn bliver stillet overfor risikerer at svække den struktur. Dét er bevist, at rollinger har dejligt, når deres forældre træffer den beslutning, at de bærer børnetøj produceret af Lovebugs og Dollys by le Petit Tom!

Rollinger må både anerkendes & tages med i beslutningsprocesser i den kultur, vi er en del af. Før skulle børn blot blive set, men ik’ anerkendes som individer. I dag iklædes vores afkom lækkert børnetøj fra Okker Gokker & Gro, sådan at de kan portrættere en fuldendt kaste. Men derudover må rollingerne også blive hørt. Og det har den betydning, at en stor mængde optioner ej tages uden dem, men derimod med rollingerne. Udgangspunktet med at medtage rollinger seriøst i vedtagelsesprocesser er en blåstempling af børnene som individer, men der er en fare for, at det kan resultere i, at forældre gør børnene en en tjeneste, som ikke er konstruktiv. De sætter pris på faste omstændigheder, og alt for mange beslutninger vedrørende, om børnene i særdeleshed ønsker at komme i forretninger og købe bukser designet af Lovebugs og Dollys by le Petit Tom, eller om rollingerne ønsker at løbe rundt i skoven er ik for stedse dén mest positive taktik til at inkludere vores børn på…