Lidt om at gøre brug af en prof. bogholder til regnskab, anvisning fra en veninde og at benytte vikarbureau

Som helt ny blogskribent fik jeg prompte brændt fingrene på det besværlige regnskab - ipregnskab.dk, . Gudskelov beskrev min barndomsveninde mig om det her gode vikarbureau - ipregnskab.dk/vikarbureau, , hvor det var muligt at få hjælp af en kvalificeret og fleksibel bogholder - ipregnskab.dk/bogholder, , som at der holder styr på virksomheders regnskab hurtigt og nemt. Så cool fremfor at bøvle med det på egen hånd. Til firmaers regnskab vil helst have en bogholder der er tilknyttet et vikarbureau fremfor en freelance bogholder, for der føler jeg mig forsikret om, at jeg ikk’ kommer forgæves.

I min lille virksomhed er et herligt at snakke med et vikarbureau, når jeg har et ønske om en bogholder til at fikse geshæftens regnskab. Jeg har ik mine evner inden for regnskab og matematik. Et vikarbureau er bare guld værd, når de ekspederer en genial bogholder der kan organisere mine regnskaber. Det er i dag 2 år siden at jeg opstartede på at benytte en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i min virksomhed.