Lingeri hos en sexshop

Jeg skulle erhverve noget sexlegetøj, kondomer - www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html – & nyt lingeri - www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html, til mig og min fyr, og dermed var jeg inde i en sexshop - www.amoro.dk/shop/frontpage.html, den anden dag. Jeg kunne godt tænke mig at gøre ham overrasket ved brug af sexlegetøj såvel som frækt lingeri, på grund af at vi har tre års-dag. Jeg erhvervede desuden kondomer, men det var mest for min egen skyld. De indehavede et enormt udvalg inden for sexlegetøj og alt muligt andet i den sexshop, jeg var i. De besad masser af varierende lingeri, og af den årsag var det vanskeligt for mig at vælge, specielt eftersom at jeg var nødt til at købe noget, min fyr ville synes godt om, men også mig selv. Sexshoppen var også indehavere af talrige divergerende kondomer, blandt andet nogle, der havde smag. Efter min mening var det en fortræffelig sexshop, fordi de havde så bredt et udvalg, og da det var en butik, som havde ordentlige forhold.

Jeg ser ganske meget frem til at overraske min fyr senere med mit spritnye, frække lingeri samt sexlegetøjet. Jeg ser samtidig frem til at benytte mine nye kondomer, da jeg anskaffede nogle kondomer, der havde riller, og jeg håber, at de giver en god fornemmelse.

Kunne du også tænke dig at give kæresten en overraskelse? Så vil jeg helt klart rekommandere den sexshop, jeg var i. Jeg kunne egentlig godt finde på at anskaffe et kostume derinde en dag.