Loft i profil brædder er skønt og billigt

Ville det ikke være behageligt med tag over hovedet på din terrasse ved brug af et loft fremstillet af flotte profil brædder? Men kan du ikke helt finde ud af, om din terrasse egentlig skal restaureres med nye terrassebrædder eller måske endda helt udskiftes? Og ville det ikke også være lækkert med et nyt havehegn?

Såfremt der er begyndelse til råddenskab på terrassen, ville det være fordelagtigt at renovere den, førend der sker endnu større skader. I sådanne uheldige sammenfald vil nye terrassebrædder være et fornuftigt valg, for når dine terrassebrædder bliver rådne og fuld af alger, vil det formodentlig være svært at ordne dem igen. Det er ligeledes relevant, at der er et godt loft, for eksempel et loft af profil brædder, i den såkaldte udestue, af sikkerhedsmæssige årsager. Vil du gerne lave det sidste finish, bør du få et splinternyt havehegn – muligvis i samme yndige træsort.

Hvad enten du overvejer at få et loft lavet af yndige profil brædder, spritnye terrassebrædder el. et nyt havehegn, så køb det snart, før det bliver sommer. Der findes en masse forskelligt slags træ til terrassebrædderne. Eksempelvis kan du få komposit, lærk + trykimprægneret træ. Fordelene ved træ i loftet er, at det er billigt, og yderligere er det enkelt at gøre det ”nyt” igen, når man maler det. Dette gælder ligeledes for havehegnet, hvilket giver et skønt indtryk, hvis det er i samme stil som boligen.