Manden & jeg skal købe skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger

Vi gi’r baghaven en grundig omgang inden længe, og ska’ blandt andet lave nye højbede og arbejde på vores terrasse. Jeg og min mand har til dette arbejde konstateret, hvordan skæreskiver, båndsavklinger samt skrubskive er relevant, når vi skærer i vores fliser, granit, beton og sten. Jeg har læst at en skrubskive er praktisk til at rengøre de trætte terrassefliser, som vi foretrækker vil bruge igen til terrassen. Dejligt med lette løsninger.

Havearbejdet bliver nok enklere, hvis jeg og manden køber skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger. Det er værktøj, som muliggør at overskære hårdt træ og udvalgte metaller. Skæreskiver kan eksempelvis bestyrke vores vinkelsliber til at forme metal, klinker, plast og sten. Så den slags båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive bliver lige straks vældigt hjælsomt.

Det bliver sørme godt at starte med båndsavklinger, skæreskiver samt skrubskive og give den gamle have en opfriskning. Det bli’r godt at få fundet skrubskive, båndsavklinger samt skæreskiver og komme igang med mandens og mit forehavende, for den behøver rigtig meget en kærlig hånd.