Mange har fået konstateret tinnitus – ka et høreapparat gavne??

Det er ik’ rart at skulle kæmpe med en livslang sygdom, det ka jeg så absolut skrive under på! Jeg har nemlig en speciallæges bevingede ord på, at jeg har en mild grad af tinnitus… Jeg har overdrevent mange år kæmpet med en ”susen” for ørerne! Fra den ene dag til den anden ændrede denne susen sig til at være en konstant lyd i stedet for…! & så blev jeg for allerførste gang temmelig meget bange!! Fordi jeg havde fået forklaret nogen sandfærdige historier om, hvor helt vildt meget langt de fleste mennesker m tinnitus kæmper med smerter… Jeg havde hørt, at folk m. tinnitus til at begynde med var tæt på at blive skøre i hovedet…! & jeg ka helt bestemt skrive under på denne beskrivelse!! I begyndelsen var jeg også tæt på at blive helt rundt på gulvet!! Men jeg må dog gøre det klart, at mit hoved med tiden blev ekstremt meget bedre. Nu om stunder kan jeg leve et ret alm. liv med min tinnitus… Jeg kunne forestille mig, at det egentlig er fordi, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ik, at jeg ikke bemærker min tinnitus, for det gør jeg helt bestemt!

Min svoger har givet mig det tip, at mange patienter med tinnitus har fundet glæde i et høreapparat!! Det blev naturligvis pointeret, at det slet ikke er samtlige kvinder og mænd m tinnitus, der får glæde af et høreapparat… Men i helt vildt mange tilfælde ka et høreapparat forbedrer de smerter, som tinnitus giver…. Jeg har af den grund truffet den beslutning at prøve et af de her høreapparater på min egen krop…! Jeg har derfor besøgt en specialforretning, som forstår sig på høreapparater, specielt udviklet til folk m. tinnitus..! Jeg er ovenud spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at forbedre min livskvalitet…! Jeg har tidligere været i behandling hos behandlere, som står udenfor det traditionelle sundhedsvæsen, for at blive klogere på, om de kunne hjælpe mig, men desværre uden de store forandringer. Så jeg krydser fingre for, at et høreapparat ka’ hjælpe på mine gener. Jeg ka nemlig mærke, at jeg har brug for, at der skal ske et eller andet!!