Mange plusser ved at etablere opbevaringsrum & sikringsgitter

Loftrum , www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/17-loftrum, er for mange mennesker synonymt med et dunkelt rum, hvor skimmelsvampe florerer. Sålunde er jeres pulterrum dog ikke nødt til at fremstå. Vælger jeres beboelsesejendom pulterrum med sikringsgitter , www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/21-sikringsgitter, i galvaniseret stål, får I nemlig en langsigtet og flot løsning til enhver form for beboelsesejendom. Derudover vil I få opbevaringsrum med et naturligt lysindfald plus en formidabel tyverisikring foruden sikring mod ildebrand og problemer med fugt.

Fra vi stiftede vores firma har vi opbygget professionelle løsninger til loftrum til almene boligforeninger såvel som andels- og ejerforeninger med bl.a. rullegitter , www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/20-rullegitter, samt tyverisikring. Afsættet for alle vores løsninger til pulterrum i stål er, at vores medarbejdere altid arbejder ud fra et ønske om at sikre beboerne en opbevaringsløsning, der lever op til jeres beboeres ønsker og behov og de individuelle forhold i den enkelte beboelsesejendom. Af den grund bruger vi i hvert eneste tilfælde arealet bedst muligt selvom ejendommen har vægge, som er skrå, lavt til loftet eller noget helt tredje.

I får utallige goder med vores opbevaringsrum med sikringsgitter i galvaniseret stål. Først og fremmest er vores pulterrum en æstetisk såvel som fleksibel løsning til pulterrum og lignende, hvor I uden problemer kan integrere forskellige gittermodeller med stålplader for at sikre pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores pulterrumsløsninger giver oven i købet en god ventilation. Dette bidrager til et godt indeklima på hele arealet, som beskytter tingene i pulterrummene på den bedst mulige måde.

Når jeres ejerforening investerer i opbevaringsrum med sikringsgitter, vil I få chancen for at skabe et åbent lofts- eller kælderareal med et flot lysindfald. Desuden kan beboerne nemt se ud over størstedelen af kælder- eller loftsetagen gennem dit rullegitter. Dette bidrager med en større følelse af tryghed samt en unik chance for at slukke en brand, inden branden virkelig forårsager skade. Som en ekstra gevinst yder vores pulterrum med netvægge tillige maksimal tyverisikring samt meget andet.