Med barn og ønske om at være tjekket ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Jeg er med barn men det har været et ustabilt forløb, så planlægger jeg at gå hos en gynækolog klinik Fyn til flere tjek. Efter jeg og min mand smed kondomerne tog det over 2 år hvor der ingenting skete, og vores læge var lige begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn {http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart} til behandling. Da søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der har praksisklinik nær ved, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med barn og det udryddede alle vores grublerier om ægløsning og sædkvalitet. Men pludselig oplevede jeg at få blødninger og smerter. Jeg fik en henvisning af min praktiserende læge til en gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget at stille op. 16 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Min mand og jeg forsøgte at holde modet oppe, men det var en periode, hvor vi var fortvivlede og i smerte over vores mistede barn, som Nik og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund {http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/}

Nu et halvt år efter er vi så gravide igen. Den praktiserende læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek med mig, så han vil henvise undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Vi har også søgt lidt den gamle telefonbog hvor vi igen har lagt mærke til bl.a. speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få foretaget ekstra scanninger og blive holdt øje med, så jeg er tryg i forløbet, og fagfolk kan hjælpe, skulle der kommer komplikationer også denne gang. vi tror at sådan en tilføjet tryghed bare i sig selv kan være godt.