Mens det bliver hedt plus sollys i haven er markise montering & mørklægning den optimale løsning

Det er trist nok ej så tit, at den skandinaviske sommertid ender med flere øjeblikke med solskin plus temperaturer over 20 grader. Som alternativ bliver vi udsat for regnbyger samt flot overskyet himmel, samtidig med at temperaturen ej overstiger omkring tyve grader Celcius. Hvis man ejer en smuk veranda, som man næppe gives chancen for at bruge, bliver det naturligvis sørgmodigt. At man dermed bliver helt forberedt til tiderne, hvor solen endelig kigger frem fra en skyfri himmelvælving, bliver pga. dette specielt væsentligt. Så hjælper det helt sikkert ej noget at din have bliver til en ovn eller at der indenfor føles som en sauna. Mørklægning kan ordne alle disse problemer, heldigvis.

Vha. en markise montering får du udvendig solafskærmning (http://kvalitetsmarkiser.dk/produkter/solafskaermning), således at du får mulighed for at holde verandaen fri for direkte solskin. Lige når du skal anvende udvendig solafskærmning bliver markiser (http://kvalitetsmarkiser.dk/produkter/markiser) med motor hurtige at trække ud, og de resterende dage bliver de godt beskyttet i deres kasse, så de ikke på noget tidspunkt skal vedligeholdes. En markise sidder godt fast i vind & vejr, de er enkle at håndtere samt en markise montering fylder ikke vildt meget på din terrasse, i forhold til en parasol.

Hvis temperaturen indenfor stiger til unaturlige grader sådan at du er udsat for gener med at solen banker ind ad dine vinduer hele dagen, bør parasoller (http://kvalitetsmarkiser.dk/produkter/parasoller) være den helt rigtige mulighed. På samme tid som at dyrebart lys har mulighed for at komme indenfor uden problemer, virker rullegardiner praktiske at bruge plus giver en behagelig solafskærmning. Her findes jo intet mere horribelt i forhold til når gardinerne virker så tykke, at man skal vælge imellem en oplyst stue hvor der føles varmere end en sauna eller en dejlig kold stue, i hvilken der er så lidt lys, at du bliver nødsaget til at have lyset tændt. Et perfekt forslag er plissegardiner så, samt de er både fornuftige plus i flot design. Fuldstændig beredt til at få alt ud af solen kan du blive anvendende en markise montering udenfor & rullegardiner i dagligstuen.