Min datter er begyndt at tulle rundt med sjove hatte i hverdagene

Vores teenager har forelsket sig i hatte a af alle ting. Teenageren er både blevet begejstret for fine hatte med filt, men på samme tid også sjove hatte til udklædning. Her i familien har vi altid glade for at klæde os ud med sjove hatte en sjælden gang imellem, men i de her dage har barnet næsten opstartet et påfund med hensyn til at spankulere i syvende klasse påført diverse hatte og finde hatte til udklædning og benytter beklædningen til fest.

Ret mange af pigens sjove hatte opstøver hun på loppemarked. Hatte til udklædning købet hun tit i kostumeforretninger, men også ved et enkelt salg af kostumer i det lokale amatørteater. Hun har sgu vist sig at være sørme ret opfindsom og iderig det er så sandt som det er sagt. Jeg fatter ik rigtigt, hvor hun får det fra, for venindeflokken lader hverken til at foretrække sjove hatte + til hatte til udklædning. Flere af dem gad tvært imod ikkik’ at blive klædt ud til fastelavsfest. Men min unge holder godt gang i kreativiteten, fantasien samt hatte.

Jeg er lidt stolt af, at frøkenen tager i skole klædt i hendes sjove hatte uden at være nervøs for tanken om at være forskellig fra venindeflokken. Jeg selv var aldrig iklædt hatte hvis det da ikke lige var hatte til udklædning, da undertegnede var barn. Men for Victoria er det awesome med fine eller sjove hatte på en kedelig mandag.