Min husbond bruger privatleasing Ford pga. at der findes utallige gevinster ved sådan en mulighed

Min husbond har altid været henrykt for leasing kassevogn, plus han har dermed rekommanderet det for alle dem, han kender i sin håndværkerbranche. At vi ydermere inden for den nærmeste fremtid vil komme til at anvende privatleasing Nissan el. privatleasing Ford, er jeg temmelig sikker på, for så henrykt er han. Det, håber jeg, kommer til at ske, af den grund at jeg har faktisk ikke en særlig stor viden mht. biler, men jeg ved, at Ford og Nissan er to fortrinlige bilvarianter. I går aftes så jeg faktisk, at han kiggede på personbiler på hjemmesider, så om ikke så længe kommer jeg sandsynligvis til at køre i enten en ny Ford el. en ny Nissan.

Der skete dog glædeligvis ingen ulykke, dog imens min mand kørte hjem hos en klient her i mandags, fungerede blinklysene ikke speciel godt. Han tog sin kassevogn på værkstedet dagen efter, og ved leasing kassevogn behøver du ikke selv at give penge for en reparation, og pga. det var denne reparation fuldstændig gratis. Det gælder tillige udgifter til service.

Elektriker er min mand, samt han besidder sin egen virksomhed. I en del år har han benyttet leasing kassevogn på hans arbejde, og det har utallige plusser. Nu overvejer vi derfor derforuden privatleasing Ford eller privatleasing Nissan. Hvis min fyr plus jeg beslutter os for privatleasing Nissan el. privatleasing Ford, behøver vi i øvrigt ej at være bekymrede for bilens værditab, og det, synes jeg, er en enorm fordel.