Min kæreste forstår overhovedet ik sandblæsning – hilfe bitte!

Igennem adskillige måneder har jeg været fordybet i min egen virksomhed. Akkurat så længe jeg er i stand til at mindes, har livet som selvstændig været en stor dagdrøm for mig! Det har altid tiltalt mig at være virksomhedsejer. Jeg har desværre haft en kradsbørstig barndom, og jeg synes måske, at det er grunden til, at jeg bærer rundt på et enormt krav til at klare mig på egen hånd. Der eksisterede ingen kære mor eller kære far til at tage sig af mig. Mit hjertebarn = forretningen forhandler forskellige dimse-dutter til hjemmet, heriblandt et plastvindue til en vinterhave, solarlux » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore/solarlux,, udendørs foldedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore, til en terrasseoverdækning, et pvc vindue » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer, og en plastdør til, hvor den er behøvet. Jeg ønsker meget, at min forretning bliver ved med at være succesrig!

Lige så snart, at en handlende går ind i forretningen & efterspørger et brugbart plastvindue, en bestemt type solarlux, en køn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en brugbar plastdør, er jeg beredt med min imødekommende vejledning. Jeg er virkelig opslugt af, at et besøg i min butik bestemt skal være en god begivenhed. Bestemt går jeg også op i, at de handlende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, som indgår i mit vareudvalg. Men som det væsentligste eftertragter jeg at etablere et forhold til mine kunder. Jeg er bevidst om, at dét ofte danner fundamentet for, at forretningen styres med profit. Jeg lever for min forretning, & for at være selvstændig, & bevise for verden, at jeg er uvurderlig. Samtidig efterstræber jeg, at hjælpe kunderne med at udvælge dét helt perfekte plastvindue & solarlux, & købe dén vinterhave, de altid har ønsket sig, det bedste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der drømmer om. Jeg holder af at tilbyde en hjælpende hånd til andre folk, eventuelt fordi jeg som følge af min opvækst er vidende om, hvor essentielt det er, at vi hjælper hinanden!