Min lille piges børnetøj vil jeg helst købe på internettet

Lige nu er situationen på denne måde; undertegnede er så gravid, at jeg er ved at springes & helt oppe at køre over sødt, småt børnetøj til nyfødte.

Derudover er min mand selvfølgelig også rigtig opstemt. I flere måneder havde vi forsøgt at blive gravide, og en dag skete det langt om længe. den anden dag var vi til scanning, og vi skal have en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen tager vi hen for at kigge på børnetøj og en masse andet til den lille datter, fordi så er vi nemlig forberedte, til den dag hun fødes. Det lille pus skal bare have en masse børnetøj, der er prinsesseagtigt.

Jeg elsker alt børnetøj! Jeg er egentlig lidt bange for, at jeg kommer til at købe for meget tøj. Det ville min mand vist blive meget utilfreds over, for vi har blot sparet et præcist beløb sammen til køb af babyting. Til trods for det, køber han selv, efter min mening, for mange skjorter, som ikke er nødvendigt, da de alle sammen jo ligner hinanden. Børnetøj er en hel del vigtigere end hans skjorter, for babyen kommer jo hurtigt til at være for stor til de mindste bodystockings og skal bruge nye modeller.

Følgende har andre mødre med garanti også oplevet: I søndags kom min mormor forbi og overdrog mig meget af mit og min søsters gamle børnetøj, men det gider jeg i hvert fald ikke have, at min prinsesse skal have på. Hun skal have nyt børnetøj, og du kan tro, jeg glæder mig til at tage ud at købe det. Det gør min mand til gengæld ikke. Han vil absolut ikke med, så jeg har sat ham til at købe en masse andre ting end børnetøj som fx en vugge, bleer og sutter. Elementer, man er nødt til at købe – 2. eller 3. pladsen går så til børnetøj.