Min mand har behov for et arbejde; partneren og jeg searcher hver aften efter elektriker Værløse på nettet.

Hvis der eksisterer 1 ting, jeg står og mangler akkurat nu, så er det ukendte oplevelser. Jeg er indforstået med, at jeg har brug for, at der om ingen tid falder spændende ting ned i min turban. Min højtelskede kæreste og mig har derfor besluttet at vi efterstræber at flytte et nyt sted hen. Vi er i går begyndt at kigge efter potentielle steder, men vi har jo ej lagt os fast på noget. & jeg må også fastlægge, at jeg overhovedet ej lægger inde med specielt mange forestillinger i forbindelse med by. Jeg går mere op i, at hjemmet i sig selv er herligt. Vi har pejlet os ind på to mulige byer; Hellerup eller Værløse. Min bedre halvdel er elektriker, så problemet lyder, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg vil for alt i verden, at vi flytter til en kommune, hvor der eksisterer de mest optimale chancer for ham. Jeg er en traditionel husmor, som jeg jo kan opfylde, ligegyldig hvor vi tager hen! Af den årsag er vores primære prioritering at afgøre, om min husbond skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse, og det er det, som vi arbejder stærkt mod…

Der hersker ej uklarhed om, at min samleverske forguder sit job. Han holder af at være elektriker. Dét er en drøm, som er gået i opfyldelse for ham. Så jeg føler, at han fortjener absolut at få et nyt job, som han er glad for, om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har sporadisk forsøgt at tilegne os kendskab til job perspektiverne som elektriker Hellerup samt som elektriker Værløse. Men nu om stunder er det jo sådan, at jobstilbuddene ikke kan plukkes som æbler. Så problemet er begribeligvis også, hvor meget vi egentlig alene selv kan afgøre. Såfremt det er tilfældet, at et job som elektriker Hellerup offereres tidligere end et arbejde som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at bygge vores beslutning på det. Den eneste ting vi ønsker os, er et fantastisk hjem, hvor familien, både rollinger og forældre, kan udfolde sig. Og så naturligvis det føromtalte elektriker job! Han og jeg håber inderligt, at det lykkedes i nær fremtid at få klarhed omkring, om han skal jobbe som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse…