Min nye frankeringsmaskine skal virke praktisk, smuk samt hurtig at vedligeholde

For præcis 1 år siden begyndte jeg mit liv som selvstændig, & forretningen har på ingen tid opnået en fast kundeskare. At vi i dag fremsender fantastisk meget mere post end firmaet gjorde i opstarts fasen, har det just fortalte som konsekvens. At spendere værdifuld tid på at slikke på frimærker, virker jo virkelig uproduktivt!

Det er en mulighed, at det kommende ik kommer til at interessere jer specielt meget! Partnerne og jeg har erkendt, at man med bistand fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem mange arbejdstimer. Og vi har i sidste uge besluttet, at jeg må anskaffe mig en frankeringsmaskine til kontoret.

Jeg har prøvet at danne mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ik bestemt mig for noget som helst. Firmaet kan simpelthen ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som vil være det kløgtigste valg. Helt instinktivt vil jeg ligge mine moneter hos en hjemlig distributør, fordi det så vil være lettere at beskrive omstændighederne, såfremt jeg støder på problemer. Der eksisterer både lokale og norske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg kan afgøre, hvorhenne det vil være allerbedst at placere sine gysser. At de uden landske sælgere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske, har jeg så alligevel erfaret. & som just beskrevet, er jeg selvstændig med en nyligt etableret gesjæft, der præcist lige kører rundt.

Men ikke desto mindre er sagen den, at vi i min gesjæft har forstået, hvor hip en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være klogt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede har travlt, særligt i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre alene er få medarbejdere. Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere værdifulde projekter, og til dét formål, investerer vi i en frankeringsmaskine. Så af den årsag er det essentielt, at jeg finder en frankeringsmaskine til en god pris. Men selvfølgelig spiller frankeringsmaskinens kvalitet tilmed ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den grund: byd hjertens gerne ind med tip top råd til en ret ikke-kostelig og prima frankeringsmaskine! Jeg håber meget, at I kan hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der passer bedst til min virksomhed. Det var altså akkurat nu, hvad nogen kvinder evt. vil betegne som et ovenud uinteressant blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner!