Min rekruttering var aldrig endt positivt foruden et vikarbureau

I sommers startede jeg på håndboldefterskole » http://www.silkeborgefterskole.dk/om-skolen-historie/info/handbold-efterskole, . Og skolen virkelig overstråler alle mine forventninger. Forinden var jeg en smule bekymret over, hvordan det måtte blive at flytte på håndboldefterskole. På det tidspunkt eleverne første dag skulle starte var jeg lidt alene. Men alle de andre havde det jo præcis lige sådan. Min værelsesmakker Clara øver ligesom mig efterskole håndbold, og der kan hun og jeg være sammen. Dette gjorde det trygt i starten. I dag har jeg primært lært dem at kende, der ligesom mig går på håndbold efterskole . vi går over 84 elever i alt, såeh jeg har altså ik’ styr på navne på hver eneste endnu.

Lidt om håndboldefterskolen

Her på håndbold efterskole står enhver tidligt op fordi vi skal gå/løbe Øv! Hyggejeg er vant til at spise morgenmad med min dundyne i snegletempo. Bagefter er der til gengæld øko morgenbuffet. Derefter skal vi af sted til normal dansk- og matematikundervisning. Størstedelen af eftermiddagen er jeg til efterskole håndbold. Alle elever fra håndbold efterskole & de øvrige linjer skal til middagsmad omkring klokken 18. Efter maden skal vi alle hænge ud i værelset i en time. Stilletimen er faktisk meget bekvemt at være tvunget til en stilletime, hvor man bare ved at vi alle slapper af/laver lektier. Jeg og flere ved ikke, hvornår vi ellers skulle få dem fikset. Resten af dagen går vi til undervisning eller træner efterskole håndbold og derudover sker der altid sjove ting. Mine venner fremviser dias, mine venner og jeg fejrer føds’dage for vennerne på gangen, vi spiller Bezzerwizzer, hygger med gyseraften, klumrer rundt til lancier – eller også har nogle fundet på en quiz. Lektietimen er næsten dén periode, hvor jeg laver lektier og slapper af og er alene.