Min yngste datter elsker efterskole fodbold!

Til august skal vores mellemste datter på fodbold efterskole! Vi tænker alle, at det er skønt, men jeg må alligevel indrømme, at det også kommer til at være mærkeligt…! Hun er 1. lille pus, som ”rejser fra” familien, og vi skal aktivt vænne os til at være en mindre derhjemme… Det har i lang tid været hendes ønske at gå på en fodbold efterskole, fordi hun er seriøs med sin fodbold… Hun stræber efter at kunne forbedre sine evner ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den grund, at hun har et håb om at kunne leve af at spille fodbold… Vi har af den årsag kun valgt hendes efterskole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, som formåede at tilbyde kompetent efterskole fodbold…! & selvfølgelig var det en fodbold efterskole, som er kendt for netop deres kompetente fodboldprogrammer!

Dengang da vi besluttede os for en bestemt fodboldefterskole følte vi, at der var åh så lang tid til… Og nu er der egentlig ik længe til, at hun for et lille år forlader reden. Så vi alle har jo haft lang tid til at forlige os med realiteterne, men jeg synes dog stadigvæk, at det kommer til at være trist ik´ at have hende hjemme hos mig. Men samtidig hermed er jeg jo bestemt ovenud glad på hendes vegne, jeg er bare slet ikke usikker på, at hun får et super fedt år på fodbold efterskole. Jeg gik også selv på en fodboldefterskole, dengang da jeg havde hendes alder, & jeg havde et super år..! Mit år på fodboldefterskole er så absolut et år, jeg næsten dagligt mindes! Så jeg prøver tit at huske Katrine på, at hun skal huske at nyde efterskoleopholdet, mens hun er der, fordi inden hun ser sig om, er året forbi. Jeg husker i hvert fald, at jeg syntes, at det år gik virkelig hurtigt. Jeg er begejstret for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så begribeligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men dog skal hun huske at prioritere det kammeratslige også…