Mine business-partnere og jeg begriber først nu, hvorfor alle synes, at frankeringsmaskiner er hippe…

Jeg er trist over at skulle skuffe jer! Der kommer præcis nu, hvad nogen bestemt ville karakterisere som et virkelig tørt indlæg vedr. frankeringsmaskiner! Men ik desto mindre er sagen den, at partnerne & jeg har anerkendt, hvor hip sådan en frankeringsmaskine er! & jeg har langt om længe truffet den afgørelse, at jeg må købe en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor. For nøjagtig 5 måneder siden startede jeg min nye dagligdag som selvstændig, og gesjæften har ekstemt hurtigt tjent penge ind. Det betyder, at forretningen i dag udsender fantastisk meget mere post end forretningen gjorde i opstartsfasen. Vi har først nu forstået, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine kan spare ovenud mange timer. Særligt i mit lille firma, hvor vi stadig alene er få kollegaer tilknyttet, vil det være formidabelt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede har travlt. & så virker det jo virkelig uproduktivt at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve! Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere afgørende opgaver, og til det formål, investerer vi i en frankeringsmaskine!

Men problematikken lyder, hvilken frankeringsmaskine, vi skal investere penge i. Jeg har forsøgt at danne mig et overblik over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har slet ikke besluttet mig for noget. Jeg ber’ til Gud omkring, at I er i stand til at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som lever op til vores behov. Der kan findes både hjemlige & norske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ik kompetencerne til at vurdere, hvorhenne det ville være mest kløgtigt at gå til. Helt instinktivt ville jeg preferere en hjemlig distributør, af den årsag, at det så ville være meget nemmere at beskrive omstændighederne, såfremt jeg støder på repareringer. Men så alligevel virker det ved første øjekast til, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster færre penge end de hjemlige forretninger. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en ny forretning, som præcist lige genererer profit. Så af den grund er det altafgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men begribeligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med jeres kyndige vejledning, at kunne opstøve en frankeringsmaskine, som opfylder begge krav.