Mit nye projekt Find Lejebolig – prøver at sætte mig ind i boligudlejning/udlejning af bolig

Den store dag hvor jeg flytter hjemmefra glæder jeg mig ubetinget til og jeg foretrækker altså ideen omkring boligudlejning {http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/} frem for eje en 1-værelses andelslejlighed. Med udlejning af bolig {http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/} kommer jeg til at blive mere fri, samt jeg kan komme ud af lejemålet så snart jeg gerne vil det, når genstarte flytte og find lejebolig {http://nordichousing.dk/}, så fremt moi for eks. ska’ i gang med at studere eller måske finder drømmekæresten som bor et helt andet sted.Min storesøster lever i øjeblikket i andelslejlighed i mens hun rejser langt over halvanden time dag ud og dag ind, da hun ikke kan få solgt lejligheden. Det er blandt andet en skyld i hvordan jeg helst vil have udlejning af bolig og når jeg har opstartet min personlige Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke besluttet mig for, hvor jeg ser mig selv læse, eller hvor jeg ønsker at bo når vi snakker om 4-5 år. Derfor er udlejning af bolig et bedre valg til mine behov fremfor at komme ud på markedet for andelsboliger.

Jeg er startet på at google udlejning af bolig, boligudlejning og søgeord i den stil, for jeg kan næsten ikk vente til jeg skal flytte fra kælderværelset når undertegnede har fået sommerferie. Det er min selvopfundne tanke med projekt Find Lejebolig. Jeg går efter udlejning af bolig, men far Preben argumenterer for sådan noget forældrekøb. Bankrådgiveren har desværre forsikret far. Men i det tilfælde er det jo bedst at have styr på, præcis hvor og hvordan jeg vil leve fremover. Til sammenligning med udlejning af bolig, så ka’ med køb af andel, hvis man ikke bliver glad for boligen i min. 4 til 5 år. Og så mange år frem aner jeg sandelig ik, hvilke præferencer jeg har. Det er en mulighed at jeg vil studere og bo i Horsens og foretrække boligudlejning dér. Det kan desuden ske at jeg ønsker at på en skole, jeg skal find lejebolig i Århus-området og pendler derfra.