Moi og storesøster tænker på lejeboliger f. eksempel lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup

Jeg er mest en københavnerpige, som holder af kaffebarer og pladebutikker. I stedet drømmer søs om at blive gravid senest når kæresten er fyldt midt tyverne, og hun foretrækker at bo mere roligt som har bærbuske & et rart nabosammenhold. Begge går vi efter hyggelige lejeboliger (nordichousing.dk), men vi søstre ska’ vidst ik’ liiige tage i fællesbolig, som jeg og min søster Hende og jeg ska’. Så jeg går mod lejebolig Hellerup (nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn) eller lejebolig Østerbro (nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe), så man ka’ være nær ved Kbh, men mod den pænere ende af Kbh. Og Yvonne hælder til et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er os søstre fælles om at det er på Sjælland, vi skal have lejeboliger. Dér er vi enige.

Jeg og min søs er begge 2 på udkig lejeboliger i øjeblikket. Jeg og min søster har kværnet om at jeg og hende sku’ lede efter et par lejeboliger sammen med mulighed for at bo sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men idéen funker ik’. Min søster & mig har forskellige drømme, og i mens bypigen her søger på lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, så ser min søster sig bo i en lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Vestsjælland.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Søs og jeg noterer noget uens når vi søger på vores drømmeplacering for lejeboliger, men alligevel kan vi hjælpe hver andre med at have styr på de bedste formidlere af lejeboliger og regler for lejekontrakter og fremleje.