Mor hers speedbådskørekort er gennemført – der er taget duelighedsprøve på sejlerskole

Jeg har i flere år været begejstret for havet og sejle og med dette i mente har jeg taget et kursus på sejlerskole , http://www.dksp.dk/sejlerskole, , og jeg er meget tilfreds. Min duelighedsprøve , http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove, fik jeg taget i april, og tre uger efter prøven tog jeg og min veninde med speedbådskørekort - http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort – på dejlig sommerferie. Veninden & jeg rejste til Frankrig og cruisede omkring i en ganske lækker motorbåd og har haft en fantastisk rejse. Så tænker du på sejlerskole, speedbådskørekort og duelighedsprøve, så kom bare igang.

Mit kursus på sejlerskole oversteg uomtvisteligt samtlige af forventninger. Tålmodige lærere, temmelig professionel stemning ved den afsluttende duelighedsprøve og den kendsgerning, at det var muligt at anvende det nye speedbådskørekort så få uger efter at kurset på sejlerskolen var gennemført. Dejligt.

På rejsne har jeg oplevet mig rustet godt fra mit sejlerskole kursus. Folkene på min sejlerskole virkede rigtig kompetente og tålmodige, og jeg fik forståelse for vældigt meget under min duelighedsprøve. Jeg er meget sikker på, dét at jeg absolut kommer til at få anvendt mit speedbådskørekort jævnligt fremover. Så tøv ikke med at starte på sejlerskole og tage duelighedsprøve, hvis du foretrækker bådferie.