Musisk almen højskole – det forbliver et optimalt valg til mange unge

Svært ved at beslutte, hvor de skal hen efter folkeskolen, får flere unge. Hvilken retning, de har lyst til at tage, har de brug for i nogle tilfælde et år til at finde ud af, eller måske føler de sig ej klar til højere klassetrin. Et højskoleophold [www.uldum-hojskole.dk/om-h%C3%B8jskolen/mere-information-2/hojskoleophold-hojskole-kurser] vil blive den mest effektive institution til at bruge lang tid væk fra hjemmet til også at modnes samt på samme tid udforske forskellige passioner, ligegyldigt om det ligger indenfor kor, kunst eller motion.

Oplevelser og venner som præger hele din fremtid, oveni at en masse teenagere på denne måde som noget nyt er nødt til at flytte væk fra mor og far, giver et højskoleophold. Året bliver noget, som danner grobund for indsigt samt selvstændighed.

Denne musiske almen højskole [www.uldum-hojskole.dk/lange-kurser] fokuserer en del på musik, så uanset typen af retning du ender med her, bliver der groft sagt altid musiske indskud indbygget i skemaet. Noget, de fleste af ungerne har ganske stor nytte af, er, at vi desuden giver lov til at benytte højskolens musikfaciliteter udenfor undervisningen. Hvert sæson laver vi en flot forestilling, pga. at vores højskole udover normale højskole kurser tilmed er en teater højskole. Vejledning i skuespil samt fremstilling af scenen får man lært her på stedet. Noget andet, vores almen højskole betragter som betydningsfuld, anses som design. Masser af varierende typer af kreativitet samt design, blandt andet billedkunst, tekstilværksted, fotografering samt kunsthistorie, kan vi tilbyde. Udelukkende kreativiteten danner grænser.

I tillæg til kunsterisk og musikalsk udvikling forbliver sportslig stimulans desforuden betydningsfuldt hos denne højskole. Alting fra fodbold til svømmetræning samt dans kan du få hos os, i tillæg til flere friluftsaktiviteter, der samtidig træner viljestyrke samt fysisk styrke.

Uanfægtet af hvilken linie, du finder dig passioneret omkring, findes her specifikke kompetencer, vi hver gang vil garantere, at denne højskole bør lære dig – samarbejdsevner, styrke og disciplin. Samt uforglemmelige øjeblikke som fx rejserne, vi planlægger på højskolen.