Niende/tiende klasse på musikefterskole

Kunne du tænke dig at spille klassisk musik? Vi er en musikefterskole , http://www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole, med lige netop den genre. Muligt er det for dig at tage ottende, niende el. tiende klassetrin på vores efterskole og derforuden bruge din tid på det, som du holder meget af; klassisk musik. På vores efterskole må alle gå, hvad enten du har klassisk musik som hobby, el. du ser en karriere for dig inden for det musikalske univers. 3 linjer har vi på denne musikefterskole: en instrumentlinje, klaverlinjen samt sang- og skuespilslinjen, og af den årsag kan vi forsikre dig om, at du har mulighed for at lave præcis det, som du vil. Du kan få et lækkert skoleår med musik, nye venner, skolerejser & utallige andre fortrinlige begivenheder hos os.

Her på denne musikefterskole kommer du naturligvis til at have de normale fag, men du vil også have undervisning i klassisk musik af lærere med en konservatorieuddannelse. Hver uge vil du få sololektioner, og du kommer til at få tid til at øve dig i alle morgener. Dertil kan du få professionel rådgivning om din videre musikalske udvikling, hvis du ønsker det.

Vi har som tidligere nævnt 3 linjer på denne musikefterskole, og de omfatter forskellige interesser inden for musik. Vi har musiklinjer til dig der synger plus laver skuespil, til dig som kun spiller på klaver & for dig som spiller et orkesterinstrument. Vi har ikke kun vores musiklinjer, men også mange varierende valgfag, og her kan du lære talrigt betydeligt angående musik og lignende. Eksempelvis kan du blive lært ikke at få sceneskræk.