Noget jeg hopper i er 80’er udklædning og 80’er tøj

80’er kostumer samt 80’er tøj er jeg glad for. Lille jeg ynder det så meget, at moi virkelig shopper en stor part af undertegnedes 80’er tøj i blandt 80’er udklædning samt 80’er kostumer hos webbaserede udklædningsforretninger. Den slags webshops fører ofte smarte accesories i neonfarver som for eksempel strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Undertegnede udlever hyppigt min begejstring over 80’er tøj og har naturligvis ofte indbudt til festivitas med temaet 80’ tøj, 80’er udklædning og 80’er kostumer. Den glæde er moi ikk alene om. Min tre år ældre søster er lige sådan – jeg tror egentligt at det er fra Ida-Rose, at jeg hylder 80’er tøj, idet søs igennem store dele af hendes gymnasietid havde 80’er kostumer plus 80’er udklædning på såvel til hverdag som til fester. Ind imellem i total 80’er udklædning dog til tider kun med brug af nøje valgt tilbehør.

Undertegnede knuselsker tøjet fra 80’erne med et væld af kulører og rollergirl. Jeg er pjattet med, hvis alle mulige er udelukkende i sort, at undertegnede så hopper i farvet 80’er tøj. Mange af de andre har sagt at min garderobe ligner 80’er udklædning – og kammeraterne har fat i den lange ende fordi det er sandelig 80’er kostumer, jeg hopper i, idet de har skarpe prisniveauer og er et hurtigt alternativ til at gøre brug af gennere, der ikke så tit har rigtigt 80’er tøj. Det er rigtig bekvemt at erhverve undertegnedes 80’er kostumer på internettet så jeg derefter kan de sende tøj og tilbehør måske næste dag. Og i det tilfælde at lysten til at rykke ved min begejstring for 80’er tøj skulle komme så forhandler kostumeforretningerne kluns der kommer fra flere tidsperioder. De har også ret mange labre selskabskjoler, som får lovprisning af mine kammerater. Et par af mine piger ejer skal det lige siges også for dem selv en smule 80’er udklædning som f.eks sjove uv-briller samt neonarmbånd, så jeg spreder min 80’er tøjstil.