Nu er vores kostumer til halloween i hus

Min kæreste og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg har endnu sjovere, når jeg springer i et kostume og er zoombie, den gode eller onde fe eller pirat. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min mor er pædagog og har ganske ofte et federe kostume end børnehavebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde. Og min far fungerer som alles julemand med skæg og det hele.

Som lille var jeg hvert år udklædt til fastelavn og dengang jeg var 7 år, gik jeg med min prinsessekjole og bare tæer hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag tager jeg hver eneste lejlighed og tager kostumer [dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39] på til halloweenfester, julehygge, tyrolerfest, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle arvinger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere kostumefester.

Når det skal være nemt og hurtigt går vi online og finder hele kostumer, og det kan faktisk være billigere end at finde tøj i HogM. Ind imellem køber jeg kun en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og søger så resten i mine egne ting eller hos genbrugsbutikken. Jeg var engang udklædt som sørøver med en hvid gammel skjorte fra Røde kors, en flaske rom fra barskabet, sorte bukser, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en pirathat fra en online kostume shop.

Min næste fest er med Mad Men 1950-er tema. Jeg mangler kun en 1950’er paryk til at dække over mit ikke så 50’er agtige hår. Kostume? Dét er der skam helt styr på.