”Ny” dyt – Bilsælgeren af brugt skoda foreslår os at vælge en skoda octavia eller skoda superb combi

Ifølge vores venlige forhandler, som vi også har anvendt ved sidste bilkøb, køber vi en rummelig dyt, ifald vi udvælger os en skoda octavia eller skoda suberb combi. Vi triller hyppigt med rigeligt med sager, og desuden ruller vi i hundeskoven med Lulu, så vi har skal bruge plads i vognen.

Jeg har researchet, at der er mange forspring ved bl. andet pris, kørekomfort og brænstoføkonomi ved at købe en skoda suberb combi eller skoda octavia. Vi er helt sikre på, at vi ønsker en brugt skoda. Vi sætter huset i stand og har slet ikke penge til at vælge ny . En splinterny vogn mener jeg slet ikke er vores behov. Jeg har ingen behov for at brænde alle mine penge af.

Som hjælp har vi hørt hos venner og kolleger til råds. En og anden ville slet ikke vælge en brugt skoda. Min fætter foretrækker en skoda octavia. Og min kammerat råder os til en skoda suberb combi. Måske er det prisen, der ender med at tale – og i så fald vinder skoda suberb combi. På den anden side har skoda octavia i 2014 opnået præmien som året bil, så den bil er derfor en super klog beslutning. Jeg synes godt nok ikke, at det er så let at overveje brugt skoda. Det kan være, at vi skal hen til vores forhandler og få hans hjælp. Han er gud ske lov sød og pålidelig, oplever vi.