Ny test med at afprøve elektroniske cigaretter – Ka’ jeg mon afprøve elcigg/e cigarett

Moi har i månedsvis været generet af mine cigaretter. Tit er jeg øm i halsen, & bryder mig egentligt ik’ om ideen om at være nødt til at ryge og ha’ bøvl med at skulle være i et fly mange timer til San Fransisco om syv uger uden at kunne ryge en cigaret. Hvis jeg brugte en slags e cigarett {http://www.e-bloss.se/}, elektroniska cigaretter {http://www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq/}, elcigg {http://www.e-bloss.se/elcigg/} eller hvad de nu kaldes, burde smøgtrængende jeg undgå et par af de problemer. Gennem elektroniska cigaretter er det samtidig muligt at skrue ned for nikotinmængden. Ret cool.

Søster min røg lige fra 16-års alderen men er i dag er hun gået over til elektroniska cigaretter. Søsteren foreslog moi, at jeg skal teste den elcigg/e cigarett hun benytter straks moi arriverer på visit om 3-4 weekender. Jeg synes det varer lidt for længe inden jeg får tid til at rejse af sted til min søster på Livø, hvorfor utålmodige mig regner med at tage søsters positive kværnen for pålydende og selv bestille ecigg på internettet. På diverse webpages har jeg mulighed for at bestille en pakke til at starte med til elektroniska cigaretter til ok priser.

Elektroniska cigaretter, e cigarett og elcigg (som jeg mener skulle være én og samme ting), lader til at være bedre for sundheden i det hele taget samt for lunger og hals. Damp dufter samtidig bedre end almen tobakslugt. Moi ved ikke hvorvidt damp er prisvenlige end alm. tobak … & sparsommelige mig kommer sørme ikke uden om problematikker under flyveturen. Men jeg tænker trods det over at teste elcigg, elektroniska cigaretter eller e cigarett.