Omkring at bygge reoler & sofaer af pallerammer, europaller og plastpaller

Også mig er startet på at bruge europaller og pallerammer til at fremstille en udendørs siddeplads, et højbed eller måske en seng. Sådan nogle europaller og pallerammer er easy-peasy at frembringe sofaer, tv-møbel eller småborde ud af.

Træ europaller og pallerammer er absolut de mest fine i udtrykket. Men vær kun agtsom over, at træ europaller tit er imprægnerede med kemikalier. Med plastpaller , http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx, undgår du, at de valgte europaller og pallerammer afdamper skadelig kemi indendøre.

I høj grad vil undertegnede anbefale dig at benytte grøntsagsbede. Det er ikk altid til at vide med sikkerhed, hvilke stoffer træet til pallerammer og europaller har været behandlet med, hvorefter dine hjemmedyrkede lækre øko krydderurter, jordbær og grøntsager pludselig ikke syner så lækre og øko mere. Det skal undgås.

Eksperimenter gladeligt med at få noget ud af pallerammer, plastpaller og europaller. Men hav i tankerne, ikke at gå efter imprægnerede typer, i det tilfælde at gøre brug af pallerne til fødevarer eller bruge dem indenfor. Derved er plastpaller optimale til dette. Såkaldte EUR pallerammer og europaller er ik imprægnerede, så vælg dem, hvis man ikk er til plastpaller. Så det er også en mulighed!