Omkring træemballage, trykimprægnering, europaller og plastpaller

Jeg synes det er moderne at gøre brug af træemballage [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31], europaller [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25] eller plastpaller [http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28] til at bygge med. Endvidere tilsigter jeg, hvor vidt jeg også kan kreere noget at sidde på i villahaven eller alternativt køkkenbede af europaller, træemballage eller plastpaller. For få dage siden fik jeg et bålsted i fødselsdagsgave, og et eller andet skal vi jo sidde rart på, når mine venner og jeg skal varme snobrød og se ind i bålets flammer. Jeg tænker desuden, det lyder tjekket at skabe tingene selv.

Tænker I ligesom jeg, at nogle flotte køkkenbede og stole, som du har udtænkt ganske på egen hånd er vældigt fint? Jeg har læst på Google vedr. at anvende europaller og træemballage til urtebede, og nogle eksperter anbefaler plastpaller fremfor europaller. Bevæggrunden til det at er højbedets pastinakker, radiser og kartofler. Men såfremt man benytter plastpaller er der ikke nogen fare.

Til stole og lignende, som ikke rigtig kan kontaminere grøntsager kan jeg sagtens anvende europaller og træemballage . Jeg bør så vidt jeg har forstået det sagtens kunne kreere møbler til at sidde på af træemballage og europaller hvor vidt træet er behandlet med kemi eller ej. Undertegnede ved ik rigtigt med hensyn til afsætningsborde i træemballage og europaller. Til et sidebord vil jeg anvende plastpaller som alternativ, så rugbrødsmadderne.