Omkring vanskelig varmepumpe og autoriseret kølemontør københavn

Søs og hendes mand har brug for en erfaren autoriseret kølemontør , http://el-cool.dk/autoriseret-koelemontoer, københavn. Sådan en autoriseret kølemontør københavn skal se på varmepumpen i deres hus, der ikke har virket godt nok i nogle uger. Svogeren regnede først med, at min mand og ham i fællesskab ku’ reparere reparationen. Men mændene måtte hurtigt give op, og søs er så frustreret over at være usikker på, om varmen fungerer. Meget forståeligt. Så skal de have en faguddannet autoriseret kølemontør københavn ud at kigge på det.

Har I kendskab til et styk autoriseret kølemontør københavn, som er professionel og dygtig? Min søster, svoger og jeg har ikke nogen erfaring inden for dette felt. Mine veninder er desværre ikke kilde til knowhow en prof og ikke dyr autoriseret kølemontør københavn.

Før i tiden ville jeg have foreslået dem at læse anmeldelser af autoriseret kølemontør københavn på nettet. Men nu er det jo kommet frem, at vi ikke bør stole helt på anmeldelser online. Så på hvilken måde finder du så en troværdig autoriseret kølemontør København hvis man ikke kan være sikker på anmeldelserne?

Har I læsere anbefalinger til min søster og svoger?