På vores håndbold efterskole bliver du i stand til at dyrke efterskole svømning, du har fantaseret om

HTX, tømrer, fysik, sprog: at bestemme sig for, hvilken retning man skal vælge i fremtiden, kan virke besværligt som teenager. En pause, hvor de bliver i stand til at opdage passioner samt skabe personlighed, for mange vil en årgang på ride efterskole kort sagt være lige det, de mangler. Ligegyldigt om det skal være idræt, kreativitet, spiritualitet eller bands – lykkeligvis findes her en efterskole til hvem som helst.

Vores ride efterskole har fokuseret på sport, så hos os bliver du i stand til at benytte 12 fulde måneder på at træne din favoritsport og dertil leve et sundt plus oplevelsesrigt liv med mange oplevelser. At man her kan kreere venskaber, som aldrig tager slut, er blandt de bedste ting med en håndbold efterskole. Det kreerer nogle utrolig stærke bånd, der vedligeholdes hele livet, hvis man dagligt under opholdet spiser frokost, står op plus spiller golf med de samme personer.

Du får tilmed mulighed for at variere imellem de forskellige slags idræt under opholdet, fordi vores efterskole tilbyder adskillige former for idræt. Hvad mere kunne du bede om? Dersom du for eksempel er vild med golf, kan du forsøge 12 måneder hos en golf efterskole, sådan at du får lov til at fokusere hundrede pct. på din favoritsport. Det er blot med at komme i gang med at ansøge om et ophold, du vil huske for evigt.